Βιοτεχνία Ανατομικών Σουμιέδων - Βιταλάκης Ιωάννης - Περιστέρι Αττική - Εμπορία Ανατομικών Σουμιέδων Κρεβατιών - Τελάρα και Ανατομικοί Σουμιέδες - Τάβλες Κρεβατιών Περιστέρι Αττική

44402 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Παπαρρηγοπούλου 82
Περιοχή: Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105729026
Κινητό: -
Τ.Κ.: 12133
Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΒΙΤΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.ubs.4ty.gr
Βιταλάκης Ιωάννης Βιοτεχνία Ανατομικών Σουμιέδων   Η Βιοτεχνία ανατομικών σουμιέδων και κρεβατιών του κυρίου Βιταλάκη Ιωάννη η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι στην οδό Παπαρρηγοπούλου 82. H Επιχείρησή κυρίου Βιταλάκη Ιωάννη μετράει 40 χρόνια στο χώρο του εμπορίου και της βιοτεχνίας αφού ξεκίνησε την είσοδο της στο επαγγελματικό χώρο το 1980. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από έμπειρα χέρια 2 γενεών και η σύνθεση τους γίνεται μόνο με υλικά Ελληνικής προελεύσεως και εξαιρετικής ποιότητας σ...
44402 Επισκέπτες:

Παπαρρηγοπούλου 82, Περιστέρι

44402 Επισκέπτες:

Βιταλάκης Ιωάννης
Βιοτεχνία Ανατομικών Σουμιέδων

 
Η Βιοτεχνία ανατομικών σουμιέδων και κρεβατιών του κυρίου Βιταλάκη Ιωάννη η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι στην οδό Παπαρρηγοπούλου 82. H Επιχείρησή κυρίου Βιταλάκη Ιωάννη μετράει 40 χρόνια στο χώρο του εμπορίου και της βιοτεχνίας αφού ξεκίνησε την είσοδο της στο επαγγελματικό χώρο το 1980.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από έμπειρα χέρια 2 γενεών και η σύνθεση τους γίνεται μόνο με υλικά Ελληνικής προελεύσεως και εξαιρετικής ποιότητας σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση! Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς οποιοδήποτε ανταλλακτικό η εξάρτημα του προϊόντος σας! 
Κατασκευάζουμε ανατομικά τελάρα σε οποιαδήποτε διάσταση είτε για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες του χώρου, οπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανατομικά Τελάρα
Τάβλες Κρεβατιών
Ανατομικοί Σουμιέδες
Ανταλακτικά
44402 Επισκέπτες:

Παπαρρηγοπούλου 82
Περιστέρι

Τηλέφωνο: 2105729026

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: